CONFERENCE PROGRAM

TIME		SUN 8 OCT 2023	MON 9 OCT 2023	TUE 10 OCT 2023	WED 11 OCT 2023	THU 12 OCT 2023		
06:00-07:00	60min		PRAYER					
07:00-08:00	60min		BREAKFAST	BREAKFAST (Learning more about 'Global Evangelicalism Survey')	BREAKFAST	BREAKFAST		
08:00-08:40	40min			DEVOTIONAL & WORSHIP				
08:40-9:30	50min	ARRIVAL	NEUROSCIENCE: GOD'S DESIGN FOR OUR BRAIN	NEUROSCIENCE: OUR BRAIN WITHOUT GOD'S PRESENCE	NEUROSCIENCE: GOD, OUR BRAIN AND TRANSFORMATION	COLLECTIVE INTERACTION REPORTING		
9:30-9:40	10min		INTERACTION TRAINING	ANNOUNCEMENTS				
9:40-10:40	60min		UNREACHED PEOPLES IN THE AGE OF HYBRIDITY	ORAL BIBLE TRANSLATION AND NEW LEADERS OF THE CHURCH	THEOLOGICAL EDUCATION	TRACK REPORTING,		
10:40-11:00	20min		BREAK SYNTHESIS AND GA2025					
11:10-12:10	60min		GLOBAL STRATEGY FORUM	WHOLE-LIFE DISCIPLESHIP	HEALTHY ORGANIZATIONS	COMMUNION		

Programming notes:

TIME		SUN 8 OCT 2023	MON 9 OCT 2023 TUE 10 OCT 2023		WED 11 OCT 2023		THU 12 OCT 2023			
12:10-12:20	10min		ANNOUNCEMENTS LUNCH (Learning more about 'In the Beginning')		LUNCH (Learning more about 'L4' Lausanne gathering		LUNCH (Learning more about Educational Services Platform)			
12:20-14:00	100min								LUNCH	
				BREAKOUT TRACKS: See page XX for detailed timetable						
14:00-15:30	90min	REGISTRATION	FGF TRACKS*	GSF TRACK**	FGF TRACKS*	GSF TRACK**	-1 O	FGF TRACKS*	GSF TRACK**	
15:30-16:00	30min					OPTIONAL TOUR***	BREAK			
16:00-17:30	90min		FGF TRACKS*	GSF TRACK**	FGF TRACKS*	GSF TRACK**	**	FGF TRACKS*	GSF TRACK**	DEPARTURE
17:30-19:00	90min	DINNER								
19:00-19:30	30min	WELCOME & WORSHIP	WORSHIP							
19:30-20:30+	60min+	WELCOME: AK & TS, JL, EK	CHRIST-CI CREATION (SUSTAIN	CARE AND	CHRIST-CENTRED: INFLUENCING CULTURE CHRIST-CENTRED: TOWARDS 2033					

BREAKOUT TRACKS & TOUR

* FGF TRACKS

FGF Tracks meet every day of the conference during the "Tracks" breakout sessions from 14:00-17:30PM (with a short break).

You will have signed up for one track prior to the conference, and we encourage you to stay with the same one each day during this time. (If you have signed up for the optional tour on 10 October, please proceed to the meeting location that day instead of your assigned track.)

			NAME	ROOM	
MON 9, TUE 10, WED 11 OCT	14:00 - 17:30	Track A	Unreached Peoples in the Age of Hybridity	TBD	
			Track B	Christ-Centred: Creation Care and Sustainability	TBD
			Track C	Oral Bible Translation and Fathers of the Church	TBD
		Track D Whole-Life Discipleship		TBD	
		Track E	Christ-Centred: Influencing Culture	TBD	
		Track F	Theological Education	TBD	
		Track G	Healthy Organizations	TBD	
		Track H	Christ-Centred: Towards 2033	TBD	
		Track I	Global Strategy Forum	TBD	

** GSF TRACK (Track I)

The GSF Track meets every day of the conference during the "Tracks" breakout sessions from 14:00-17:30PM (with a short break).

You will have signed up for the GSF Track prior to the conference, and we encourage you to stay with this same group room each day during this time. (If you have signed up for the optional tour on 10 October, please proceed to the meeting location that day instead of your assigned track.)

		MON 9 OCT 2023	TUE 10 OCT 2023	WED 11 OCT 2023	
14:00-15:30	90min	GSF Introduction	Migration	Technology, Media, Communications	
14.00-15.30	9011111	Arts	Education	Business	
15:30-16:00	30min	BREAK			
16.00.10.70		Sports	Government	Religion	
16:00-17:30	90min	Military	Family	GSF Outlook	

*** OPTIONAL TOUR

If you have registered for the tour (registration was completed online prior to arrival), please proceed to [[tbd]] at 14:00 on October 10 in order to board the tour bus.